MENTORKA MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA RECEPT ZA POBEDU: Posle Džejle i Mahir trijumfovao u ZG, sad dala OBEĆANJE za sledeću sezonu

Ana Paunković

Marija Šerifović, koja je bila mentorka ovogodišnjem pobedniku Zvezde Granda Mahira Mulalića, veoma je ponosna i otkrila je tajnu uspeha svojih takmičara, budući da je i Džejla, pobednica 14. sezone, bila njena učenica.

"Veoma je važno da verujete u sebe, užasno je važno da slušate mentora i da imate fokus tokom celog takmićenja, još nekoliko mojih skromnih tajni i to je to", otkrila je Šerifovićka, koja je rekla da je veoma umorna.

"Imala sam najveći broj kandidata, četrdesetak i svaki kandidat je imao isti status, identično minuta, i bilo je veoma važno da mi veruju. Mnogi su imali razne fantazije, sad ću ovo, sad ću ono, ali ne može. A ako me ne sluša onda moja uloga onda nema smisao i Džejla i Mahir su zaista bili odlični đaci i dali najviše", rekla je Marija.

Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

"Ja njih doslovno učim kako da govore, kako da se oblače i ponašaju, kako treba da se ophode prema ljudima, društvenim mrežama, sve je užasno važno", dodala je Mahirova mentorka i otkrila da će i sledeće sezone da bude u žiriju.

"Odradiću još jedno takmičenje, ali ne mora da pobedi moj takmičar", nasmejala se Šerifovićka i dodala da su njene kolege iz žirija bile ubeđene da će da pobedi Mahir, ali da ona nije bila baš tako sigurna.

Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

kurir.rs/A.P.