PRIPREMA ZA LUDI LETNJI PLES. Ovako bivša Milova predsednica Vrhovnog suda vežba uz muziku! VIDEO

Screenshot

Snimak bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice kako pleše zanosno na nekom slavlju, pretpostavlja se venčanju postala je glavna tema u Crnoj Gori.

Dok svi diskutuju o tome kako Medenica pleše ono što su neki nazvali "Ludi letnji ples", pojavio se u javnosti još jedan snimak, koji bi se mogao s pravom nazvati vežbanje i priprema za ples.

Naime, na novom snimku se vidi Vesna Medenica kako vežba uz muziku i kao joj olako idu plesni koraci i da veoma lako prati ritam.

Na prethodni snimak već se nižu komentari, a prvi je reagovao predsednik DNP-a i jedan od lidera DF-a, Milan Knežević, osvrnuo se na „ludi letnji ples“ Vesne Medenice, bivše višekratne predsednice Vrhovnog suda, a sada „kandidata“ za prijem u Advokatsku komoru.

„Crnogorski advokati, ako posle ovog plesa ne prekinete štrajk i primite Vesnu u komoru, dabogda ostali bez licence. Još Katnić da skoči u bazen, i sve all inclusive.“, prokomentarisao je Knežević na Tviteru.

Podsetimo, na društvenim mrežama po Crnoj Gori počeo je da kruži snimak na kome se vidi Vesna Medenica bivša Milova predsednica Vrhovnog suda Crne Gore koja je podnela ostavku posle 13 godina od kada je bila izabrana na tu funkciju.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako Medenica zanosno igra na nekom slavlju. Pretpostavlja se da je u pitanju najverovatnije neko venčanje, gde se Medenica opustila i uživala.

Kurir.rs