SVAKI MUŠKARAC BIO JE ZALJUBLJEN U NJU, A NIJE IMALA SREĆE U LJUBAVI: Izabel sad ima 66 godina, pojavila se u Kanu i OPČINILA SVE!

Profimedia

Izabel Ađani pojavila se u Kanu na premijeri filma "Peaceful" i ponovo osvojila svet izgledom.

Glumica koja danas ima 66 godina dobitnica je brojnih nagrada te jedina u istoriji koja je osvojila pet francuskih "Cezar" nagrada. Na francusku rivijeru stigla je u poluprozirnoj, dugoj haljini u crnim i zlatnim tonovima, a kosu je skratila u moderni bob koji ju je pomladio. Inače je glumica bila poznata po dugoj i raskošnoj kosi. Takođe, 1981. godine je u Kanu osvojila dvostruku nagradu za najbolju žensku glumicu.

Profimedia 
foto: Profimedia

Francuskinja nikada nije voljela da daje intervjue niti pričati o svom privatnom životu koji je zanimao baš sve. A bio je itekako buran. Glumica je iza sebe imala nekoliko velikih i ozbiljnih ljubavi, iako je samo jedna bila "ona prava". Ipak, njene veze bile su prepune nabijenih emocija, iznenadnih prekida i prevara.

Profimedia 
foto: Profimedia

1979. godine dobila je sina s kinematografom Brunom Nutnom, dok je drugog sina dobila s legendarnim glumcem Danijelom Dej Luisom. S njima je provela ukupno šest godina, od 1989. do 1995. godine kada je rođen Gabrijel. Ipak, Danijel ju je ostavio dok je bila trudna, bez oproštaja i objašnjenja te se više nikada nisu videli. Nikada joj nije rekao da je među njima gotovo, a u trenutku kada je rađala njihovo dete, on je uživao u aferi s Džulijom Roberts.

Profimedia 
foto: Profimedia

Kako je glumica jednom otkrila, on je bio ljubav njenog života, priča iz romana. U jednom kasnijem intervjuu, glumica je iskreno priznala kako je pokušavala da izleči svakog svog partnera.

"Žene ne treba da budu doktori u svojim vezama. Ja sam spasavala svoje muškarce koji su kasnije gradili sreću s drugima. Gledali su me kao psihologa, a muškarci ne vole da ih žena vidi slabe, u najgorim danima ne podnose žensku snagu. Mrzeli su moju ljubav koja ih je činila slabima", pričala je ona.

Profimedia 
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

EVA RAS O ROMANU I ŠIKANIRANJU  Kurir televizija