SVI SU JOJ GLEDALI U UŠI! Pevačica JEDNIM DETALJEM poslala momku TAJNU PORUKU, pa otkrila: Imali smo TRZAVICE!

Kurir Televizija

Popularna pevačica Dragica Zlatić osim što muči muku sa vrućinama, gostovala je u "Pulsu Srbije" gde je govorila o svom životu i karijeri.

Na samom početku iznela je salvu komplimenata na račun svoje koleginice Tamare milutinović, koja ju je spasila u poslednjem momentu.

- Jeste, Tamara mi je donela haljinu za gostovanje sada. Nisam mogla da verujem da sam obukla iste boje kao što je vaš studio. Ali eto, ona je pravi prijatelj, jedan laf koji vas nikada neće ostaviti na cedilu - kaže Dragica.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Ona je uputila i oštru kritiku mlađim generacijama.

- Oni se danas zabavljaju na jedan drugačiji način. Sve je tehnologija, samo gledaju neke karakondžukle, dok smo mi nekada jeli torte od blata, oni danas vrište po igraonicama. Sve je nekako veštački - kaže Dragica.

Lepa pevačica krenula je sa nastupima, zbog čega ne krije zadovoljstvo.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Ono što je voditelju Milošu Anđelkoviću posebno zapalo za oko da je Dragica jedan detalj na glavi posvetila svom momku Mladenu.

U pitanju je minđuša koja je u obliku početnog slova njenog dragog - M, čime je Dragica sigurno htela da pokaže koliko joj je stalo do njega.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Uživamo u ljubavi. Imali smo par trzavica od kada je sve krenulo javno ovako, shvatila sam da je bolje ćutati, to je sve što mogu da kažem - ispričala je Dragica.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU