KUVAR OTKRIO NAJBOLJI NAČIN ZA PRIPREMU KAJGANE: Uz ovaj sastojak će biti KREMASTIJA, a svi prave ISTU GREŠKU! (RECEPT)
Ukoliko promenite samo jedan sastojak u pripremi kajgane, dobićete ukusnije i kremastije jelo.
Doručak je najvažniji obrok u danu. Stoga je važno da on bude hranljiv, ali i ukusan. Jaja su jedan od najpopularnijih doručaka, a pogotovo kad se napravi kajgana. Ipak, većina ljudi pravi jednu pogrešku kada pravi kajganu - dodaje mleko.
Prema anketi sprovedenoj na društvenim mrežama "Buzz Feeda", 60 odsto ljudi u kajganu dodaje mleko jer tvrdi da se tako postiže kremasta tekstura, ali zapravo se dešava suprotno.
Mleko menja ukus jaja i čini ih razvodnjenim i gumenim. Britanski kuvar otkrio je kako se pravi savršena kajgana. Umesto dodavanja mleka, šef Den Džoins u kajganu dodaje maslac.
Prvo zagrejte maslac na tiganju, sve dok ne dobije zlatnu boju, a zatim dodajte jaja. Vatru ostavite na srednjoj ili slaboj temperaturi, dok lagano varjačom meša i preklapa jaja, što rezultira kremastom i ukusnom kajganom, spremnom u samo nekoliko minuta.
Kurir.rss/A.A./Mirror
Bonus video: