OD SKROMNE DEVOJČICE DO FATALNE ZAVODNICE: OVAKO se menjao stil ALEKSANDRE PRIJOVIĆ tokom 10 godina njene karijere! (FOTO)

Instagram, Screenshot, ATA images

Pevačica Aleksandra Prijović danas je jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima koja pleni kako svojim glasom, tako i svojim izgledom.

Kada se pojavila na sceni pre desetak godina, Prijovićeva je izgledala drugačije, što ne čudi s obzirom na to da je tada imala 16 godina.

foto: Printskrin/Jutjub

Aleksandru je šira javnost prvi put upoznala u takmičenju za "Zvezde Granda" 2011. godine. Tada nije uspela da prođe u finale, ali već zato naredne godine bila je u 5 najboljih.

foto: Printskrin/Jutjub

Nakon takmičenja, Prijovićeva je krenula da menja svoj stil. Prvi hit "Za nas kasno je" objavila je 2013. godine, i od tada ne greši kada je muzika u pitanju.

foto: Printskrin/Jutjub

Za potrebe spotova za pesme sa svog prvog albuma, Aleksandra se po prvi put razgolitila, i od tada nosi epitet fatalne zavodnice.

foto: Printskrin/Jutjub

U svojim najnovijim izdanjima, njeni stajlinzi izgledaju perfektno i retko kada joj se potkrade neka greška.

foto: Printskrin/Jutjub

foto: Printskrin/Jutjub

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ZA PRIJOM SU SE SVI OKRETALI! Pevačica se pojavila u kombinezonu, sve ŠLJAŠTI na njoj! Ovakvo IZAZOVNU je još niste videli   instagram/aleksandra__official