OVO NI NA FILMU NEMA! DELIĆI SEKUNDE SU U PITANJU: Preleće kroz punu raskrsnicu, automobili jure a nikog nije ni ogrebao! VIDEO

Facebook video prtscr / Northern Territory Police

Snimak koji su zabeležile kamere na jednoj raskrsnici u Australiji više podseća na deo akcionog holivudskog filma, a pravo čudo je kako je vozač uspeo da izbegne veću nereću.

Naime, na snimku se jasno vidi kako vozač bele tojote gubi kontrolu nad vozilom, preleće preko pešačkog ostrva i uleće među vozila u pokretu na prometnoj raskrsnici.

Čudom, prošao je između automobila u pokretu a da je uspeo ni jedan od njih da ne udari, a potom nastavio da juri kroz kolone automobila u suprotnom smeru koji su stajali na semaforu.

Iako nije čak ni ogrebala druga vozila, bela tojota nije uspela da se zaustavi kako treba već je nakon proletanja kroz kolone vozila udarila u obližnji lokal.

Za volanom je bila žena koja je zajedno sa mlađim detetom primljena na pregled nakon ovog incidenta u Rojal Darvin bolnicu u australijskom gradu Darvinu. Dežurni u bolnici su rekli da je reč o lakšim povredama a da je pravo čudo da niko sem njih nije povređen.

Kurir.rs, Foto: FB video prtscr / Northern Territory Police