AMERIKANCI IMAJU "DOKAZ" DA SE NOVAK VAKCINISAO: Misteriozna fotografija iz Njujorka zapalila SVETSKU JAVNOST!

Shutterstock, Profimedia

Vest da će teniseri koji žele da nastupe na Australijan openu morati da se vakcinišu protiv virusa korona podigla je veliku buru u svetskoj javnosti.

Vlasti države Viktorija, čiji je Melburn glavni grad, donele su odluku da svi sportisti koji žele da se takmiče na njihovoj teritoriji moraju da prime obe doze vakcine protiv korone.

Brojni mediji su odmah počeli da spekulišu da će zbog ove odluke branilac titule i devetostruki šampion Australijan opena, Novak Đoković, otkazati svoje učešće na prvom Grend slemu u sezoni.

Novak je od početka pandemije bio na udaru svetskih medija zbog svojih stavova o vakcinama. Iako nikada nije rekao da je protiv imunizacije, optužili su ga da zastupa antivakserske stavove.

Ipak, jedan američki portal je na zanimljiv način odšao do zaključka da je najbolji teniser sveta vakcinisan protiv korone.

Naime, Đoković je nedavno posetio popularni muzički festival u Njujorku "Samerstejdž", na kome nije bilo moguće prisustvo bez potvrde o vakcinaciji. Samo vakcinisani posetioci su mogli da uđu u Central Park, gde je uslikan srpski as.

Portal "Sportskeed" na osnovu toga tvrdi da je srpski ipak vakcinisan.

Kurir sport