PLAŠI SE NJENOG ULASKA, ON I CAR ĆE IMATI TROJKU SA MAJOM! Miljana raskrinkala Janjuša, otkrila da PATI za Marinkovićevom!

Damir Dervišagić, Printscreen

Miljana Kulić komentarisala je ljubavni torugao - Filip Car, Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković.

- Kako ti se čine Sandra Čaprići Filip Car - upitao je voditelj Miljanu.

foto: Printscreen

- Pričao je da se pokajao za sve, sad razmišlja o Maji i lud je za Majom. Zna da je on z*srao, plaši se njenog ulaska. Pitao me je nekoliko puta da li mi se javila Maja i da li ima šanse da se pomire. Sandra je ušla u odnos zbog priče. Janjuševa igra mi se uopšte ne sviđa.

- Danas kad se ofarbao, ja ne znam šta ove devojke vide u njemu, pričam iskreno. Zamisli kad je Janjuš postao glavni frajer u rijalitiju. On i Car će da imaju trojku sa Majom ako ude, ubeđena sam u to - rekla je Miljana, a onda komentarisala da li Janjuš još voli Maju:

foto: Printscreen

- Janjuš je slab na Maju. U inat Caru će opet da joj priđe, živi bili, pa videli. Maja i Janjuš će opet završiti zajedno, a onda će da se desi trougao. Car i Janjuš su olako prešli preko toga. I jedan i drugi su ponižavali Maju. Ušla je u odnos sa Carem jer je on bio Janjušev najbolji prijatelj, samo da bi terala inat. Možda se isto, kao iza Čorbu, vezala, ali je uvek razmišljala o postupcima šta će Janjuš da kaže. Neće se znati ko koga je*e od njih troje. Ima da bude psihička j*bačina, živi bili, pa videli.

foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Rijaliti

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MITIĆKE SU ODUŠEVILE! Spremale stari srpski specijalitet, pokupile desetke, a Draganina životna priča će vas RAZNEŽITI!   Kurir televizija