KURIR TELEVIZIJA

TRIK ZA BRZINSKE PUNJENE PAPRIKE: Ovakve nikada niste probali! SVAKA DOMAĆICA TREBA DA ZNA

Foto: Kurir Televizija

Poznato je da za pripremu punjenih paprika treba dosta vremena kako bi se dobro ukrčkale i bile ukusne.

Paprike neko sprema u rerni, a neko na ringli. Ipak, brže su one kuvane na ringli.

Za brzu pripremu paprika, potrebno je da ih isečete na pola.

Foto: Kurir Televizija
foto: Kurir Televizija

Nakon toga, paprika se "ušuška" u posudu jedna pored druge i napuni sa izdinstanom smesom mesa.

Foto: Kurir Televizija
foto: Kurir Televizija

U isti tiganj, dodaje se domaći paradajz sok.

Od začina, u paradajz sok se ne dodaje ništa, samo malo šećera.

Za kraj poslužiti uz krompir. Prijatno!

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

02:09
GREŠKA KOJU SVI PRAVE! Meso se ne sprema na zastareli način, kuvar Raša objasnio kako da bude SAVRŠENO UKUSNO Izvor: Kurir televizija