TO KAD BI MILJANA SAZNALA, NAPRAVILA BI HAOS! Ana priznala šta joj je Zola rekao: Hoće da ona zaradi 50.000 €, pa da je ZAVRNE!

Printscreen

Miljana Kulić i Ana Spasojević našle su se zajedno u salonu rijalitiju gde su se uputile da srede frizure.

Ono što je dovelo Miljanu da nasluti na prevaru svog momka Lazara Čolića Zole bilo je dopisivanje između njega i Anđele Milenković Anakonde.

Printscreen 
foto: Printscreen

- Ma jeste išli su na sladoled, ma daj molim te - rekao je frizer.

- Čim su se videli, to je za mene isto kao da su se jeb**i - zaključila je Miljana.

- Nemoj to da joj pričaš, napraviće skandal - rekla je Ana.

TO KAD BI MILJANA SAZNALA, NAPRAVILA BI HAOS! Ana priznala šta joj je Zola rekao: Hoće da ona zaradi 50.000 €, pa da je ZAVRNE!  Youtube

Nakon što je Miljana Kulić napustila frizerski salon, na redu je bio Bane Đokić, pa se sa Anom Spasojević dotakao veze Lazara Čolića Zole i Miljane.

Ana je imala svašta da kaže na ovu temu kada je Miljana napustila salon.

Printscreen 
foto: Printscreen

"Njih dvoje su stvarno u vezi, samo što je on oterao ovde da bi mogao da živi od nje. Ona otišla u Bosnu da ga traži, on okači da stori da je u Novom Sadu, ona ode u Novi Sad, a on u Bosni krije se. Ma haos", rekla je Ana pa je nastavila:

"Sedela sam u kolima kada je Zola rekao da će biti uz nju da je izj*be još dva, tri puta i da zaradi još 50.000 evra. To je sve bilo na finalu Zadruge. Ona kad bi za to saznala, napravila bi haos."

TO KAD BI MILJANA SAZNALA, NAPRAVILA BI HAOS! Ana priznala šta joj je Zola rekao: Hoće da ona zaradi 50.000 €, pa da je ZAVRNE!  Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NAŽALOST ULAZIM U ZADRUGU, STAVLJAM KOSU I RADIM PAR KOREKCIJA! Miljana potvrdila ulazak, pa pokazala da se nalazi na GROBLJU  Instagram