Foto: Shutterstock, AP, Starsport©

prijateljska

RAJEVAC ODUŠEVLJEN PIKSIJEM: U junu dovodim Ganu u Beograd, da igra sa Srbijom, dogovorićemo se za DVA MINUTA

Selektor Gane i rođeni Čajetinac dao obećanje

Fudbal

Milovan Rajevac doveo je fudbalsku reprezentaciju Gane do plej-ofa afričkih kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Selektor "crnih zvezda" oduševljen je plasmanom Srbije na Mundijal i spreman je da sledeće godine u junu dovede Ganu u Beograd na prijateljsku utakmicu.

foto: Profimedia

- Dovešću reprezentaciju Gane u maju ili junu na Marakanu, pod uslovom da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru. Sešćemo za sto i dogovorićemo se za dva minuta, to je najmanji problem. Lepa reč otvara sva vrata - rekao je za Sportski žurnal Milovan Rajevac i dodao:

- Srećniji sam od Piksija! Dragan Stojković je sa našom reprezentacijom već sada u Kataru, a meni se pruža šansa da odem na Mundijal. Videćemo se uskoro Piksi i ja na ručku u Beogradu, a verujem i za 12 meseci u Kataru. Borim se kao lav, kao Piksi što je radio sa našim majstorima.

foto: Fss.rs

Fudbalska reprezentacija Gane pobednik je svoje kvalifikacione grupe. Svih deset pobednika afričkih kvalifikacija, a to su Alžir, Tunis, Nigerija, Kamerun, Mali, Egipat, Gana, Senegal, Maroko i DR Kongo naći će se uskoro na žrebu. Biće podeljeni na pet parova koji će da odigraju dvomeč. Bolji iz tih utakmica obezbediće plasman na Svetsko prvenstvo.

Kurir sport