DALILA IŠLA DA PLJAČKA S BIVŠIM MUŽEM?! Mujićeva prijateljica otkrila JEZIVE detalje MUTNE prošlosti

Printscreen/Pink

Dalila Dragojević, nekada Mujić, nakon što je svojoj prijateljici skinula dečka, a kasnije se tajno udala za njega, Dalila se zajedno sa partnerom navodno bavila mutnim radnjama.

- Dalila je znala da se on bavi šaniranjem i pljačkom, ali joj to nikada nije predstavljalo problem. Želela je da uživa u životu i da svaki dan živi kao da joj je poslednji. Njen tadašnji partner znao je ljudima da uzima novac na prevaru, a onda bi ona to trošila na skupocene krpice i putovanja - otkrila je bliska prijateljica Dalile Dragojević za Alo.


Kako je ispričala, Dalilin tadašnji partner uključio je i nju u nekoliko prevara gde su uzeli ozbiljan novac.

- Kada joj se osladio lagodan život, ona je želela da se ubaci u celu akciju i doprinese porodičnom budžetu. Iako je znala da su stvari koje radi pogrešne, to je nije sputavalo. Praktično je uključena u raznorazne malverzacije s novcem. To je trajalo skoro četiri godine dok ga nije ostavila i odlučila da svoju sreću potraži u Srbiji, gde je započela „karijeru“ rijaliti zvezde. Niko ne zna čime su se tačno bavili, ali svi su znali da uzimaju neki veliki novac i da nisu u pitanju čista posla - rekla nam je njena prijateljica.

Podsetimo pre nekoliko godina Milutin Mili Radosavljević, tada učesnik „Parova“ sa kojim je Dalila provela nekoliko godina u tom formatu, jednom prilikom je otkrio čime se bavio njen bivši muž.

- Njen bivši muž se bavio šaniranjem i pljačkom. On je jedno vreme bio i u zatvoru - rekao je tada Mili.

Printscreen/Pink 
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)  Instagram