TO SE ZOVE MENJAŽA Amerikanka posle 28 trampi za 18 meseci od šnale došla do kuće! VIDEO

Printscreen/Instagram

Demi Skiper je pri zamenama između ostalog dobijala laptop, televizor, nekoliko automobila, dijamantsku ogrlicu...

Prinscteen Instagram 
Ovako se završilo Demi Skiper ispred nove kućefoto: Prinscteen Instagram

Izraz od igle do lokomotive mogao bi da dobije sasvim novo značenje kada se radi o Demi Skiper (30) iz San Franciska, koja je pokazala da je neprevaziđeni majstor za menjažu!

Verovali ili ne, ona je posle 28 trampi za svega 18 meseci od obične šnale za kosu došla do kuće u Nešvilu (Tenesi).

Automobili, traktori...

Skiperova je tokom ovog neobičnog poduhvata vodila detaljnu evidenciju na Instagramu i Tik-toku.

Pokrenula je "Trejd mi prodžekt" 26. maja 2020. i plan joj je bio da šnalu za kosu vrednu nekoliko desetina centi pretvori u sopstvenu kuću.

Tokom menjaže ona je dobijala razne stvari - od patika, elektronskih uređaja, pa sve do automobila.

Do decembra prošle godine ona je gotovo bila pred ciljem, u menjaži je dobila drvenu montažnu kućicu, ali je želela da dođe do pravog doma i nastavila je s menjanjem.

Ubrzo je dobila džip marke "honda", tri traktora, čak i prikolicu vrednu nekoliko desetina hiljada dolara.

Konačno, nakon Dana zahvalnosti dobila je ono što je htela.

U zamenu za prikolicu dobila je kuću u Nešvilu, koju će ona i njen suprug uskoro, kada se presele, moći da nazovu svojim novim domom.

U menjaži je dobila i dodž karavan... Deni Skiperfoto: Printscreen/Instagram

Ovako je išla menjaža Korak po korak

Šnala - minđuše, čaše za koktel, usisivač, daska za snoubord, epl TV 4k, slušalice, iksboks, mekbuk pro (2011), foto-aparat, patike najk, patike najk, patike er džordan, ajfon 11 pro, automobil dodž, električni skejtbord, mekbuk pro (2017), električni bicikl, mini-kuper, dijamantska ogrlica, trenažni bicikl, ford mustang, džip pejtriot, drvena kućica, honda CR-V, tri traktora, poklon-kartica za zvezde, kamp prikolica, kuća u Nešvilu. Ukupno je bilo 28 transakcija.

- Htela sam da nađem nešto čime ću se zanimati tokom pandemije. Za trampe sam koristila razne društvene mreže. Ponude su videle na stotine hiljada ljudi. Prošlog meseca sa mnom je kontaktirao čovek koji se bavi trgovinom kuća u Tenesiju, rekao je da je pratio moj projekat i da je spreman da mi pomogne. Brzo smo se dogovorili. Kada je sve bilo gotovo, nisam mogla da verujem da sam uspela. Za godinu i po dana od šnale do kuće. Neverovatno iskustvo, rekla je Demi Skiper.

Pokušaće ponovo

Ona i njen suprug će se posle selidbe u Tenesi ponovo okušati u menjaži. Sada joj je cilj da ponovo dođe do kuće, koju će pokloniti nekome kome je krov nad glavom potreban. - Bilo je ljudi koji su uspevali u menjaži svašta da dobiju, ali niko nije bio lud da pokuša to dva puta - dodala je Demi.

Kurir.rs