NI STIDA NI SRAMA TA ŽENA NEMA! Moja beba je umrla, a SEBIČNA prijateljica me OVO pitala i ponašala se ODVRATNO!

Profimedia

Situacija u kojoj se mama pronašla, nakon tragedije, pokazala je kako neki ljudi zaista nemaju nimalo stida!

Ožalošćena majka je na Fejsbuku objavila razgovor koji je vodila sa prijateljicom nakon tragične smrti novorođenčeta. Prijateljica je samo nekoliko dana nakon pitala može li vratiti joj poklone za bebu.

Profimedia 
foto: Profimedia

Žena je tvrdila da je poklone htela dati drugoj prijateljici koja je imala dete, pritom pokušavajući zvučati što je lepše moguće.

- Hej draga, samo se pitam jesi li koristila stvarčice koje si dobila za bebu, ako nisi, mogu ih dati Lorinoj malenoj. Nadam se da si dobro i da odmaraš - obratila joj se prijateljica. Svoj zahtev pokušala je opravdati tvrdeći da želi uštedeti novac za praznike.

- Obavesti me pre, da uštedim nešto novca pre Božića. Znaš kako je - dodala je žena. Ožalošćena mama već je proživljavala teške trenutke, ali se ipak trudila nositi sa ženom na lep način.

- Ne mogu verovati da me pitaš za poklone, ali da, još uvek imam neke stvari osim ćebeta… on će biti pokopan u njoj jer je topla, i lepa - odgovorila je mama.

Njena prijateljica nije očito najbolje shvatala situaciju u kojoj se ona nalazi, kao ni nagoveštaje. Svako je trebao shvatiti da ovo verovatno nije najbolje vreme za ožalošćenu. Međutim, žena nije mislila da radi nešto loše i imala je smelosti da zatražiti i ćebe.

- Samo bih htela znati, pre nego što potrošim više novca, postoji li šansa da imaš još ćebe, dušo?... Kao što si rekla, lepa je i topla i Lorino dete to može koristiti - nastavila je neumesno.

Žena je, između ostalog, pokušala dati i podršku ožalošćenoj mami, ali mama od nje nije osećala nikakvu utehu. "Srceparajuće, zar ne draga, javi mi ako ti išta zatreba. Tu sam sve vreme", dodala je. Mama nakon ovoga nije hjela odgovoriti svojoj prijateljici.

Profimedia 
foto: Profimedia

Nakon nekog vremena što se nije čula s mamom, žena joj je ponovno poslala poruku, jednostavno nije htela da stane te joj je ovaj put predložila da navrati po darove za bebu.

- Mogu li svratiti sutra? Onda ih mogu pokupiti... - pitala je ponovno. U tom trenutku mama to jednostavno nije mogla da podnese i pukla je.

- Ne!!!! Nemoj dolaziti ovamo, molim te. Ćebe je kod Bendžamina!!!! Možeš dobiti ostalo... Moj muž je ljut na ove poruke koje mi šalješ nedelju dana nakon što sam izgubila bebu - ljutito joj odgovara mama i poručuje kako su stvari spakovane u vrećicu i da će ih ona ostaviti njoj te joj objašnjava, ponovno, da je ćebe kod Bendžamina, njenog preminulog sina. Naravno, na sve ovo se žena naljutila i otišla toliko daleko da je tražila povrat novca za ćebe.

Žena je izgubila strpljenje i uz izvinjenje izrazila negodovanje i nerazumijevanje zbog korištenja njenog poklona, odnosno ćebenceta, koja ju je koštala oko 1.500 dinara traži nazad barem 1000 dinara, kako kaže, jer joj preostalih 500 može oprostiti zbog tragične situacije u kojoj se mama nalazi.

Nakon toga, žena je pokušala da se izvini ali ipak nije htela da pusti novac. "Vidimo se sutra i možemo popiti piće i iskupiti se jer ne mogu ovako ostaviti naše prijateljstvo. Dušo, bez ljutnje, biću slobodna od 10 ujutro pa nadalje... onda možeš doneti preostale stvari i novac", nije odustajala prijateljica. Mama se nakon ovoga nije potrudila odgovoriti joj te nakon ove razmene, slobodno se može reći da je njihovo prijateljstvo uništeno, piše Your Tango.

Profimedia 
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovako će izgledati doček Nove godine u Beogradu! Ponesite dobro raspoloženje  Kurir televizija