Adrijana Marš (24) iz Londona dane je provodila po restoranima, gde je uživala u kaloričnih obrocima, a samo je predjelo sadržalo 2.000 kalorija.
Tako je dogurala do 106 kilogrma.
"Nakon bogatog predjela sledila bi pica, pileći hamburger ili neko jelo od sa testeninom, što opet može imati od 1.000 do 2.000 kalorija, a sve to bih pojačala koktelima. Pet Pina kolada ima oko 870 kalorija, tako da bi moje večere znale doseći i preći 4.000 kalorija", ispričala je Adrijana.
Tokom dana jela bi sendviče i slatkiše, i tako celu 2017. i 2018. godinu, što je dovelo do drastičnog porasta kilograma. U januaru 2019. odlučila je da tome stane na kraj.
"Nisam previše marila za to što sam debela, sve dok više nisam mogla da pronađem lepu odeću koja bi mi odgovarala. Na kraju ni za proslavu diplomskog nisam mogla da obučem haljinu koju sam htela, jer je nije bilo u mojoj veličini", otkrila je Adrijana.
Kada je shvatila da mrzi svoj odraz u ogledalu, znala je da je vreme za radikalnu promenu.
Odlučila je da isproba zdrav način mršavljenja, dijetu koja joj neće narušiti zdravlje, ali će joj pomoći da reguliše kilažu. Od toga dana jede oko 1.500 kalorija na dan i uspela je da smrša 30 kilograma. Sada ima 70 kg i ponosno pokazuje svoj novi stas zbog kojega se ponovo oseća dobro u svojoj koži.
"U vreme kad sam krenula na dijetu uopšte nisam verovala u sebe i borila sam se jako da održim motivaciju. U prvih mesec dana skinula sam 6,3 kilograma", kaže ona.
Šta je Andriana jela nekada, a šta jede danas?
Ishrana nekada:
Preskakala bi doručak.
Ručak - sendvič sa sirom i šunkom, kafa i dijetalni sok.
Grickalice - šećerni slatkiši i kolači
Večera - Punjeni krompiri za predjelo, glavno jelo testenia ili pica.
Večera u restoranu - Punjeni krumpiri za predjelo i pica / pileći hamburger i pomfrit / testenina kao glavno jelo
Piće - Dešavalo se da popije i do pet koktela
Ishrana danas
Doručak: Kajgana i parče tosta
Ručak: Pileće ili ćureće meso, integralni hleb i salata ili Riba, hleb i salata
Večera: Ovena kaša ili kefir i lan.
kurir.rs
Bonus video: