MAZ KAMION JURI KAO AVION: Za dlaku izbegnuta tragedija u Belorusiji! Škoda se zakucala u vojni kamion na raskrsnici! VIDEO

Printscreen Youtube/АвтоГродно

Beloruski automobilski sajt AvtoGrodno, objavio je sliku saobraćajne nesreće, koja je dogodila u gradu Grodno koji se nalazi na tromeđi Litvanije, Poljske i Belorusije, a u kojoj su bili akter vojni kamion marke MAZ i automobil marke škoda.

Kako piše ovaj sajt nesreća se dogidla 25. januara u ranim jutarnjim časovima. Uskoro je osvanuo i snmak na kome se vidi kako se škoda zaustavila na raskrsnici i pokušala da skrene u bočnu ulicu.

Prvo je propušten jedan vojni kamion marke URAL i još jedan putnički automobil, međutim tada se promenila boja na semaforu iz zelenog u crveno i vozač škode je uprkos tome krenuo. Odjednom se pojavio drugi vojni kamion marke MAZ. U poslednjem trenutku vozač kamiona je primetio opasnost i okrenuo volan udesno. Škoda se zakucala u kamion.

Putnički automobil ostao je bez branika i, čini se, rasvete. Nesreću je snimio vozač putničkog automobila, koji je pratio Škodu.

Sa snimka se vidi da se pešacima uključio zelena boja na semaforu a kamion se upravo približavao prelazu. Srećom, na putu nije bilo ljudi.

Autor snimka je rekao i da su u zadnjem delu kamiona bili vojnici

U ovoj situaciji, sreća je što vozač MAZ-a nije udario u trolejbus dok je pokušavao da ublaži sudar sa putničkim automobilom - rekao je očevidac nesreće. Vojni kamion se kasnije zaustavio

MAZ KAMION JURI KAO AVION: Za dlaku izbegnuta tragedija u Belorusiji! Škoda se zakucala u vojni kamion na raskrsnici! VIDEO Izvor: Youtube

Kurir.rs/АвтоГродно