RASTA JE NAPRAVIO DARIN HIT KOJI SU ISKOPIRALI ŠPANCI! OGLASIO SE: Ovo su baš namazano napravili!

Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Evropski mediji danas bruje o tome da je Šanel, španska predstavnica na Evroviziji, iskopirala pesmu Dare Bubamare, a sada se tim povodom oglasio i reper Stefan Đurić Rasta, jedan od autora hita naše folkerke.

Njega je zatekla informacija da je njegov autorski rad poslužio nekom da napravi pesmu za Evroviziju, pa je komentar dao nakon što je poslušao spornu pesmu "Slomo", prenosi Telegraf.

- Ovo su baš namazano napravili. Skinuli su manir pesme. Jako je teško dokazivo i bili bi potrebni baš jaki sudski veštaci da bi utvrdili autentičnost. Odaje ih taj jedan deo koji je autentičan. Dara nema pravo da tuži, ali Cobi i ja možemo budući, da smo autori - rekao je Rasta i dodao:

Kurir 
foto: Kurir

- Pesma zvuči kao da su unajmili sudske veštake i advokate da sede pored njih dok su je stvarali i da ih opominju: "E, ovo promenite" ali su napravili propust u tom delu koji identično zvuči kao "Ekstravagantno" - rekao je reper.

Podsetimo, mediji u Španiji kao i društvene mreže "gore" od navoda da je u pitanju plagijat i da se jasno čuje sličnost između Darinig hita i ovogodišnje predstavnice Španije na prestižnom takmičenju koje će biti održano u maju u Italiji.

Printscreen 
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

RASTA SE POSVETIO MEZIMICI: Reper sa malom Tarom najviše UŽIVA, evo kako su otac i ćerka proveli vreme! (VIDEO)  Instagram