NOVI ŠOK DETALJI PRONALASKA ALEKSE IZ KRUŠEVCA: Policajci razvaljivali vrata stana, sve ispričao inspektorima pa spomenuo majku

Privatna Arhiva

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca nađen je juče oko 18 časova u stanu na Vračaru posle 43 dana.

Policija je do njega morala da dođe na malo teži način, navodno da razvali vrata. Mladić se nalazio u rodnom gradu i nije se video sa majkom, nakon čega se uputio nazad ka Beogradu, kako je potvrdila njegova majka.

- Napokon je ova agonija završena na najbolji mogući način, sin mi je živ i zdrav. Presrećna sam! Gde god da je i kako god da živi, važno mi je da znam da je dobro i da mi se ponekad javi - kaže za Kurir Aleksina mama Olja.

Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

Prema nezvaničnim informacijama, Stanković je odbijao da otključa vrata stana pravdajući se da je "čvrsto odlučio da ide u Kanadu".

- Aleksa je inspektorima rekao da je dobrovoljno otišao od kuće. Da je majku obavestio o svemu i da je znala šta planira. Zato je uzeo sva svoja dokumenta, diplomu i čekao pravi trenutak da ode u Kanadu - ovako je pričao sa inspektorima Stanković i dodao da ga niko nije terao ni na jedan potez.

Na sebi nije imao povrede, niti je bio pod dejstvom alkohola.

Kako nezvanično saznaje, on je nađen u stanu na Vračaru koji je iznamljivao na dan.

Potraga za Aleksom Stankovićem trajala je od 28. decembra prošle godine. Beogradskoj policiji javljali su se građani koji su viđali Aleksu u javnom prevozu što je majci davalo nadu da je živ.

(Kurir.rs/Telegraf)