PAŠTETA OD ČVARAKA: Ovaj domaćinski namaz je TOLIKO UKUSAN da nećete moći da ga se zasitite (RECEPT)

Shutterstock

Ruku na srce, grickanje čvaraka nikada nikome nije dosadilo, sem ako se niste prejeli. Ali ovaj put od njih možete da napravite nešto malo drugačije...

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Sastojci:

250 g čvaraka

3 jajeta

4 kašike kisele pavlake

2 kašičice senfa

sok od pola limuna

4 kisela krastavca

so, biber

foto: Printscreen/Riznica Tajni

Priprema:

1. Jaja obarite i oljuštite, a krastavce isecite na sitne kocke.

2. U multipraktik stavite čvarke, prepolovljena obarena jaja, iseckane krastavčiće, kiselu pavlaku, senf, so i biber po ukusu i sve dobro izmiksujte.

3. Masu preručite u u plastičnu ili staklenu posudu i pre služenja stavite u frižider da odstoji sat vremena.

4. Pašteta je odlična uz domaći hleb.

foto: Profimedia

Kurir.rs/N.B.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

01:43
Recept za teleće šnicle u limun sosu sa taljatelama Izvor: Kurir televizija