Stručnjaci kažu da bi sedmično trebalo da imamo bar dva riblja obroka. U tom slučaju, hajde da ih poslušamo...
Bonus video:
Stručnjaci kažu da bi sedmično trebalo da imamo bar dva riblja obroka. U tom slučaju, hajde da ih poslušamo...
SASTOJCI:
morska riba (po želji)
peršun
beli luk
crni luk
belo suvo vino
maslinovo ulje
so
PRIPREMA:
1. Očišćenu ribu natrljajte solju, pa ostavite da oko sat vremena odstoji u frižideru.
2. Na vrlo malo maslinovog ulja (tek da zamastite posudu) izdinstajte beli i crni luk i peršun.
3. Ribu stavite na foliju pa je napunite smesom koju ste prethodno izdinstali, prelijte je uljem i vinom i dobro zamotajte u foliju pazeći da se ulje ne razlije. Stavite u rernu i pecite oko sat vremena na umerenoj temperaturi.
4. Pečenu ribu servirajte u duguljastom tanjiru s kuvanim krompirom, zelenom salatom ili kuvanom blitvom.
Kurir.rs/N.B.
Bonus video:
This browser does not support the video element.