MAJKA BILA TREŠTENA OD ALKOHOLA KADA JE URADILA OVO: Žena naručila taksi do Ukrajine, spasila je samo jedna stvar da ne nadrlja

Profimedia

Dobar dan, zovem iz Svintona, može taksi? Destinacija? Ukrajina. Tako je nakon pijanke Britanka Leoni Filds (34) naručila Uber jer je, kako kaže, htela pomoći Ukrajincima koji se brane od ruskog napada.

Ova majka dvoje dece kaže kako je neko u društvo otvorio temu Ukrajine i jednostavno se zanela, prenosi Daily Mirror.

- Popila sam malo previše džina, pokoju sambuku i vino. Zatim sam naručila taksi. Sledeće jutro su me zvali iz banke o čudnim aktivnostima na mojoj kartici. Upozorili su me da nemam dovoljno na računu za tu transakciju - rekla je Leoni i otkrila da je račun bio oko 4.500 funti (oko 5.360 evra tj. 630.400 dinara).

Uber je pokušao da naplati devet puta.

- Drago mi je da mi nisu skinuli s kartice. Imam 34, trebala sam biti pametnija. Uber je prihvatio rutu, ali srećom nisam imala dovoljno novca. Tek sam se drugi dan setila šta sam učinila. Još sam naručila "comfort". Prijateljica i ja planirale smo do Ukrajine da pomognemo ljudima. Previše smo popile i prebacilo nas je. Ne znam što bi bilo da su mi skinuli novac i da smo sele u taksi. Sećam se da smo nakon toga sat i po čekale drugi taksi do kuće. Uber mi je prihvatio rutu do Ukrajine, a nije me mogao odvesti do kuće koja je udaljena 10 minuta vožnje - rekla je Leoni koja je u vezi sa britanskim vojnim licem.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Vodopad Hukou u proleće  Kineski radio Internacional