Paste su uvek dobro rešenje kada ne znate šta da kuvate. Svi ih vole, a kombinaciju ukusa možete sami da izaberete jer se slažu sa gotovo svim namirnicama.
Donosimo vam recept sa belim mesom, pa još zapečene u rerni...
Profimedia
Sastojci:
2 pileća filea
150 g šampinjona
200 g paste
2 jajeta
peršun i mirođija
1 čen belog luka
250 ml vode
250 ml mleka
100 g tvrdog sira
Profimedia
Priprema:
1. Meso i pečurke iseckajte, pa stavite u tepsiju. Dodajte pastu i promešajte.
2. U činiji pomešajte jaja, seckani peršun i mirođiju, so, biber, seckani beli luk, vodu i mleko, pa dobro sjedinite.
3. Prelijte preko mesa i paste.
4. Pospite rendanim sirom i pokrijte alu-folijom. Pecite na 180 stepeni oko 50 minuta.
(Kurir.rs/Stvar ukusa)
Bonus video: