SLANI KREKERI: Zašto da kupujete peciva, kada sami OČAS POSLA možete napraviti domaća! SMAŽU SE ZA TREN! (RECEPT)

Shutterstock

Kada ih zamesite, pravite oblike po želji pomoću noža ili modlica...

Sastojci:

Profimedia 
foto: Profimedia

Priprema:

1. Gaudu izrendajte, dodajte ostale sastojke i zamesite testo. Podelite ga na dva dela i stavite testo da stoji pola sata.

2. Razvaljajte ga, isecite na veličinu koja vam odgovara, složite u tepsiju, premažite umućenim žumancetom, malo posolite, pospite susamom, kimom i semenkama po želji.

3. Stavite da se peče petnaest minuta u zagrejanoj rerni.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

01:43
Recept za teleće šnicle u limun sosu sa taljatelama Izvor: Kurir televizija