SVI SE SEĆAJU VERKE SERDJUČKE SA EVROVIZIJE, A EVO GDE JE DANAS: Ona je u stvari Andrij i kad skine kostim pravi je FRAJER! (FOTO)

Printscreen

Pre četrnaest godina, 2007. godine, Ukrajinu je na "Evroviziji" predstavljala Verka Serdjučka, iliti Andrij Mihajlovič Danilko, kako glasi njegovo pravo ime, koja je svojim spektakularnim nastupom i brzom pesmom "Dancing Lasha Tumbai" osvojila Evropu i zauzela visoko drugo mesto.

Printscreen 
foto: Printscreen

Ukrajinski pevač i humorista Andrij Mihajlovič Danilko počeo je da nastupa kao Verka Serdjučka davne 1991. godine, kada se ukrajinskoj javnosti predstavio kao žena srednjih godina koja je živela u sovjetskom dobu, a u humorističkim skečevima govorila je mešavinom ukrajinskog i ruskog jezika.

(VIDEO) SPREMAMO SE ZA EVROVIZIJU: Ovo su najnebulozniji tekstovi pesama svih vremena! Izvor: Youtube

Andrij je učešćem na "Evroviziji" strekao ogromnu popularnost, a njegova pesma kojom je predstavljao Ukrajinu i danas se sluša. Ipak, u poslednjem periodu nije se mnogo primećivao u svetskim medijima.

Printscreen 
foto: Printscreen

Međutim, čini se da Andrija Ukrajina još uvek voli s obzirom da je pre pet godine bio član u žiriju muzičkog takmičenja "X faktora", u kojem se pojavljivao odeven kao svaki drugi muškarac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

18:30
ON JE NAJVEĆI OTIMAČ RUDNOG BOGATSTVA NA KIM Beriša izneo šokantne podatke: Vesli Klark već 20 godina ima svoje firme tamo! Izvor: Kurir televizija