DOČEKALI JE KAO KRALJICU: Legendarna MIRA BANJAC se pridružila HIT SERIJI, a od onog što su joj priredile kolege srce zaigra VIDEO

Zorana Jevtić

Legendarna glumica Mira Banjac danas se pridružila popularnoj seriji "Igra sudbine", a kolege sa snimanja imali su specijalan doček za nju, koji je mnoge raznežio i ostavio bez teksta.

Za glumicu su kolege iz serije priredile divno iznenađenje koje je glumicu oduševilo, pa nije skidala osmeh sa lica.

Kada je ušla u prostoriju, Miru Banjac je dočekao gromoglasan aplauz, a on je od radosti počela da udara rukom o vrata.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Osim aplauza i glasnih osmeha, tu je bila i torta s logom serije i glumičinim imenom, kao i ogroman buket cveća.

Inače, Mira Banjac u "Igri sudbine" tumači lik gospođe koja stiže iz Amerike, a koja će zbog svog autentičnog stila sigurno biti veoma zanimljiva gledaocima, preneo je portal "Film & TV".

Naime, Mirina junakinja je nalik engleskoj kraljici, a neće joj nedostajati ni stava zbog kog će se za njom uvek dizati prašina.

Ona stiže kao slamka spasa za porodice Kanački i Ožegović kako bi zavela red nakon haotičnih dešavanja.

TV Prva/Aleksandar Krstović 
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Kako je glumica pre nekog vremena navela, "Igra sudbine" bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine.

Društvo u seriji Miri će praviti njene mlađe kolege, među kojima ima mnogo onih koji su se seriji pridružili u najnovijem ciklusu. Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlić, Jelena Jovičić i Milan Pajić samo su neki od više od 20 novih glumaca koji su se ekipi pridružili u trećoj sezoni.

Kako je legendarna Mira Banjac reagovala na iznenađenje koje su joj priredile kolege, pogledajte u videu na početku teksta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MIRA BANJAC 4 DECENIJE POSLE FILMA MAJSTORI, MAJSTORI  Kurir