Foto: Youtube prtscr / RTCG

teške optužbe

JOVAN VUČUROVIĆ: Lideri DF-a Mandić, Knežević i Medojević ponovo na merama praćenja BEZ ODLUKE SUDA! Evo šta to dokazuje!

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Jole Vučurović poručuje da su nova praćenja lidera Demokratskog fronta pokazatelj da su mafijaške strukture DPS-a u tajnoj policiji netaknute.

Crna Gora

"Činjenica da je ANB, bez odluke Vrhovnog suda, ponovo na mere tajnog nadzora stavila lidere DF Andriju Mandića, Nebojšu Medojevića i Milana Kneževića, jasno govori da su mafijaške strukture DPS u tajnoj policiji netaknute i da se sprema novi napad na DF" rekao je Vučurović i optužio da iza svega stoje "naređenja iz narko kartela"

On je kazao da se iz DF-a nadaju da je GST Vladimir Novović svestan šta znači kada se tajna služba odmetne i postane servis mafije i pozvao ga je da hitno reaguje.

"Situacija je krajnje dramatična, i on što pre mora pružiti neke odgovore, pre svega za koga i za čiji račun ANB prisluškuje i prati lidere DF i u tom cilju odmah procesuirati Kenteru i ostale za koje postoji sumnja da su naredili ovo krivično delo. Važno je da o svemu ovome svoja saznanja saopšti i premijer Abazović, jer su on i njegova vlada izabrali vrh ANB“, poručuje Vučurović.

"Podsećamo da je Milo Đukanović od ove države stvorio stecište mafijaških klanova i videli smo brojne dokaze kako funkcioniše ta sprega vlasti i mafije. Narko i duvanski karteli znaju da im je DF najveći protivnik, a DF niko ne može zaplašiti i ucijeniti." zaključio je on.

Kurir.rs / Borba.me, Foto: Youtube prtscr / RTCG