Veza Kortni Kardašijan sa muzičarem Trevisom Bejkerom nije samo munjevito procvetala, već je rezultirala i prosidbama i čak tri proslave.
Posebno „veliko italijansko venčanje" najstarije od sestara Kardašijan izazvalo je mnogo nedoumica među korisnicima interneta. Najviše se spekuliše o njenoj odeći, ali i o meniju sa svadbe.
Poslednja i najupečatljivija žurka održana je 22. maja u bajkovitom pejzažu Vile Olivete, idiličnog imanja Domenika Dolčea i Stefana Gabana. Mlada je nosila mini haljinu Dolce & Gabbana, napravljenu od čipke i satena, inspirisanu italijanskim donjem vešom iz šezdesetih godina prošlog veka. Najupečatljiviji je bio ručno izvezeni dugi veo sa cvećem inspirisan mediteranskim vrtovima i likom Device Marije, koji je verna kopija onog na glavi mladoženjine tetovaže.
Jelovnik je takođe pripremljen u skladu sa temom ceremonije, koja je, prema mišljenju mnogih obožavalaca Kardašijan, ličila na preciznije režirano fotografisanje Dolce & Gabbana nego na veselo slavlje sa vašim najmilijima.
Glavno jelo je bilo između ostalih klasična pasta u paradajz sosu, čija je količina, prema tvrdnjama korisnika Tvitera, sramotna: "Veličina porcije testenine na venčanju Kortni Kardašijan je jedna od najtužnijih stvari koje sam ikada videla", stoji u objavi Žamelia_perrin.
"Ovo je zalogaj, a ne porcija", drugi korisnici platforme brzo su se složili sa njom.
"Nikada ranije nisam video da neko tako služi testeninu", navela je ŽNathanLevisVV
Kako navodi američki „Kosmopoliten", gosti su mogli da računaju i na kanole - slatkim sicilijanskim desertom, u vidu peciva punjenih kremastim filom, često na bazi rikota sira.
(Kurir.rs/Najžena)