POKAŽITE PARTNERU KOLIKO UŽIVATE: Ako niste znali šta muškarci i žene najviše žele da čuju za vreme s*ksa, NA PRAVOM STE MESTU

Shutterstock

Kad razmišljamo o tome šta seks čini dobrim, mnogi će odmah pomisliti na način na koji se par dodiruje, poze koje praktikuje i fokusiranje na određeni deo tela. Ali ima još nešto o čemu se mnogo manje priča... Stvar koja doprinosi da seks bude mnogo bolji su - izgovorene reči!

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ono što tada čujemo i kažemo, a erotskog je sadržaja, podstiče lučenje hormona sreće, koji igra veliku ulogu u seksualnom uzbuđenju. Većina žena nije sigurna šta bi svom muškarcu tačno trebalo da kaže. Da bismo i jednima i drugima olakšali, Kurirov (s)ekspert vam otkriva šta je i muškarcima i ženama neverovatno seksi i šta ih dodatno pali...

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Za njegovo zadovoljstvo

"Svršiću!", tako jednostavna a tako moćna izjava! Verujte nam na reč, muškarci naprosto izlude kad to čuju. Svakom od njih to je zapravo potvrda da su odlični u krevetu, a za njih od toga nema bolje pohvale.

Reći partneru da ste blizu orgazma je najbolje što možete reći za vreme seksa jer je to dokaz da zadovoljava partnerku. Osim toga, s obzirom na to da većina muškaraca uglavnom svrši pre svoje lepše polovine, ta izjava je ujedno i poziv da zajedno dožive vrhunac.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Za njeno zadovoljstvo

S druge strane, žene vole da im se kaže: "Volim kad mi (radnja) moj (deo tela)". Kad verbalizujete neku radnju, dajete joj još veći značaj, užitak je mnogo intenzivniji, a ovakve izjave pomažu paru da maksimalno uživa u trenutku.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Osim što muškarac na taj način ženi daje do znanja šta mu prija, on joj ujedno poručuje da mu nešto radi tačno kako treba, a ako partnerka u tome i uživa, još više će se potruditi oko njega. I svi zadovoljni!

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku  Kurir televizija