PAKAO KREĆE PRED SPAVANJE! Njih troje su u vezi i kažu da nisu LJUBOMORNI, ali ipak svi zajedno idu kod lekara na TERAPIJU! VIDEO

Printscreen/ITV

Ženakoja je u vezi sa devojkom i dečkom otkrila je da imaju terapiju kao trio i da im je raspored odlaska na spavanje "noćna mora" jer svi vole da spavaju u različitim sobama.

Šarlot Farmer (27) iz Lečestera, upoznala je svog dečka Džejmija (37) preko aplikacije 2019. godine, pre nego što su oboje ušli u vezu i s Lorom Korser (28) koju su upoznali na veb stranici za upoznavanje 2020. godine.

Printscreen/ITV 
foto: Printscreen/ITV

Njih troje su od tada u vezi, zajedno su se uselili i čak su išli na terapiju kao trojka.

Džejmi je insistirao na tome da njih troje nisu ljubomorni jedni na druge.

- Radi se o tome da jedan oseća sreću što drugih dvoje ima neku svoju nišu. Ako neko pobedi na velikom takmičenju, budi srećan zbog njih - objasnio je.

U međuvremenu je Šarlot priznala da se muče s rasporedom spavanja jer svi vole da spavaju u različitim sobama.

Na početku intervjua na ITV-u, ona je rekla da je prvi put upoznala Džejmija dok je izlazila 2019. godine.

- Upoznala sam ga na aplikaciji i prvobitno smo želeli da to bude samo usputni spoj. Nisam bila spremna na ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji bez monogamije. Ipak smo oboje u tom trenutku izlazili i s drugim ljudima - kaže.

Printscreen/ITV 
foto: Printscreen/ITV

- Bili ste jako zaljubljeni, ali niste bili voljni biti samo jedno s drugim - dodala je voditeljka Holi razgovarajući s grupom.

- U početku sam bila malo ljuta što imam osećaje prema njemu. Želela sam da budem sama i da sama iskusim svet, ali sam se zaljubila - Šarlot je objasnila.

U međuvremenu je Lora objasnila kako se upoznala s parom, dodajući: "Imala sam onlajn sastanke s Džejmijem početkom 2020. na veb stranici za sastanke. Onda je počela pandemija i neko vreme nikako nismo mogli da se nađemo."

- Onda sam igrom slučaja naletela i na Šarlot na toj veb stranici za upoznavanje. I s njom sam osetila povezanost - dodala je.

- Bilo je jako lepo upoznati svog metamora - partnera mog partnera - rekla je u intervjuu.

Printscreen/ITV 
foto: Printscreen/ITV

- U početku sam želela da budem prijateljica s Lorom i smatrala sam da bi bilo lepo da svi imamo barem prijateljstvo - objasnila je.

- Dogovorili ste sastanak, svi ste zajedno večerali i tad nije bilo pritiska. Na kraju ste ostali kod njih, ali ste imali svoju sobu. Ovo se dogodilo vrlo sporo i jako se poštujete - nastavila je voditeljka.

Printscreen/ITV 
foto: Printscreen/ITV

- Sad svi zajedno živite. Ključno je nastaviti raditi na ovome. Svi idete na terapiju, svi razgovarate, čini se kao da je komunikacija između vas troje bolja nego kod većine parova - našalila se.

Džejmi se složio, rekavši: "Stvarno je važno, morate imati jako otvorenu komunikaciju i truditi se da ne osuđujete to šta drugi rade, koliko god je to moguće.", piše Daily Mail.

HTELA SAM DA BUDEMO DRUGARICE, PA SAM SE ZALJUBILA! Devojka upoznala par, pa uletela u njihovu vezu: Srećni smo, a OVO nam pomaže!  Youtube

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Vodopad Hukou u proleće  Kineski radio Internacional