NEMA NIČEG GOREG OD NJEGOVOG SMEHA: Evo šta kažu o Đuričkovoj glumi u HIT SERIJI koja je osvojila ceo svet! (VIDEO)

Printscreen/Netflix/Youtube

Srpski glumac Nikola Đuričko igra u četvrtoj sezoni jedne od trenutno najpopularnijih serija na Netfliksu, "Stranger Things".

Pomenuta serija vratila se nakon tri godine čekanja na Netflix s novom, četvrtom, sezonom, a gledanost je impresivna, s obzirom na to da je oborila sve rekorde. Naš legendarni glumac deo je ovog svetski poznatog projekta, a sa zvaničnog Tviter naloga serije stiže opis njegove glume:

- Sat koji otkucava je bio najgori zvuk nove sezone sve dok nismo čuli Jurija kako se smeje - piše u tvitu.

Ono što je zanimljivo jeste da je ova najgora stvar zapravo kompliment na glumu, budući da smatraju da je maestralno "ispustio užasavajuće zvukove".

I oni nisu jedini koji su ga pohvalili. Svoj utisak o novom članu ekipe podelio je i Stiven King lično, koji nije krio oduševljenje Đuričkom.

- Obožavam onog ljigavog Rusa, Jurija. Zaslužuje sopstvenu seriju. Kao Beri samo ruski - napisao je King na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Osim Stivena Kinga, i holivudska glumica Vinona Rajder, sa kojom Đuričko deli gotvo sve svoje scene u prvom delu četvrte sezone serije "Stranger Things", imala je reči hvale za kolegu iz Srbije.

Printscreen/Netflix/Youtube 
foto: Printscreen/Netflix/Youtube

- Zaista mi se svidelo što sam radila sa Nikom (Đuričkom). Bio je apsolutna legenda. Ne mogu da dočekam da ga ljudi upoznaju“, rekla je Vinona Rajder u intervjuu za "Colider".

Inače, Nikola u seriji glumi Jurija, ruskog švercera i pojavljuje se u mnogim kadrovima. Oni koji gledaju seriju znaju koliko mu je ova uloga maestralna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NIKOLA ĐURIČKO U CRNOJ ODORI SA MASKOM NA PLAŽI: Glumac u neprepoznatljivom izdanju pokazao da je ovladao NOVOM veštinom!   #instagram/nikoladjuricko, instagram/nikoladjuricko