POPOVIĆ O OVOME VIŠE NE ODLUČUJE: Saša priznao šta se menja u Zvezdama Granda, jedna stvar ostaje ISTA! Evo šta kažu CECA I VIKI

Ana Paunković

Saša Popović i žiri "Zvezda Granda" u finalu su otkrili mnoge zanimljivosti, a neke su vezane i za sledeću sezonu.

Popović je odmah otkrio da će biti deo naredne sezone popularnog šoua.

"Ostajem u Grandu i sledeće godine. Članovi žirija se neće menjati. O ciframa ja više ne odlučujem. Mislim da će ovogodišnji kandidati bolje proći na javnoj sceni nego oni od prethodne godine", istakao je Popović i dodao da mu je drago što je takmičenje započelo rok pesmom.

Đorđe David kaže da mu je najdraže što mu se kandidat Aleksandra Josifovski izlečio.

Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

"Najveća pobeda mi sto sam svog kandidata izvukao iz alkoholizma", rekao je on.

Viki Miljković iznela je svoje mišljenje o finalu Granda.

This browser does not support the video element.

Žiri otvorio dušu o finalistima Zvezda Granda  Kurir

"Bosanac je producent, a ja u svom timu imam Tašketa koji je takođe producent. Znači ja u timu imam producenta, pevača, muzičara... Sigurna sam da ako je uspeo da napravi karijeru meni i mnogim mojim kolegama da će uspeti i mojim kandidatima", kaže Viki.

Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Dragan Stojković Bosanac progovorio je za Kurir tokom finalne večeri.

"Ceca se snašla. Većina članova žirija nema pojma o poslu jer su pevači i ne mogu druge da uče o pevanju. Nisu kvalifikovani", rekao je Bosanac.

Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Marija Šerifović progovorila je o tome ko bi mogao da je zameni u Zvezdama Granda.

"Ja sam nezamenljiva, niko ne peva, ne izgleda i nema karakter kao Marija Šerifović", rekla nam je Marija, pa dodala da se Ceca snašla u žiriju i da je doprinela šouu. Marija je otkrila i da ima i favorita koji nije iz njenog tima. Još ranije je zapisala na papirić i snimila ime tog kandidata, a papir će pokazati posle finala.

Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

"Nikada nisam imala tremu. Bosanac pljuje žiri da bi bio u novinama. Ja kandidatu mogu da kažem da nešto ne radi dobro i da mu pokažem kako da to ispravi, a on ne može... Imala sam najviše posla i kandidata ove godine", rekla je Ceca Ražnatović.

"Sigurna sam da sam doprinela gledanosti u ovoj sezoni i drago mi je zbog toga. Davala sam takmičarima savete kao Anastasiji kada je počinjala", dodala je Ceca.

Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/A.D.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Mili otkrio šta misli o takmičarima Zvezda Granda  Kurir