ON JE SEDEO NA STOLICI SA SPUŠTENIM PANTALONAMA, A NJOJ JE BILA PODIGNUTA SUKNJA: Uhvatio ženu na gomili s najboljim prijateljem

Shutterstock

Samo pre nedelju dana život mu je, kako kaže, bio savršen. Imao je srećan brak, dvoje divne dece i vodi uspešan dizajnerski posao koji je izgradio ni iz čega.

Neimenovani muškarac, koji je za The Sun otkrio svoju priču, živi u Velikoj Britaniji, ima 38 godina, a supruga 39. Poslovni partner mu je ujedno i dobar prijatelj iz detinjstva i on ima 37 godina.

- Moja supruga je vodila knjigovodstvo i pomagala u administraciji. Ponekad bi bila sama u kancelariji s mojim poslovnim partnerom. Verovao sam im. Bio mi je kao brat, mojoj deci kao ujak - kaže muškarac.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Jednog poslepodneva, klijent mu je otkazao sastanak u poslednjem trenutku. Odlučio je da se vrati u kancelariju jer je imao nekoliko stvari da dovrši. Znao je da će mu žena i poslovni partner biti tamo. Kad se vratio, čuo je čudne zvukove, poput stenjanja.

- Dočekao me je najgori prizor koji se može zamisliti. Moja supruga i poslovni partner imaju seks. On je sedeo u svojoj kancelarijskoj stolici, s pantalonama oko članaka, a ona je imala suknju zakopčanu oko struka... - prisetio se.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

- Bio sam toliko šokiran da sam odmah otrčao u kupatilo da povraćam. Kad sam izašao, žena mi je plakala, a partner je otišao. Rekla je da je to bio trenutak ludila i da se više nikada neće ponoviti - kaže skrhani muškarac, koji od tada više nije mogao da ide kući, te je ostao kod sestre.

- Supruga i poslovni partner me stalno zovu, ali nisam spreman da razgovaram. Ne znam kako ostati u braku ili ponovo raditi s jednim od njih dvoje. Sve poverenje je nestalo i moj život je u komadićima. Ne znam kako ću se ikada oporaviti od toga - dodao je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA  Kurir televizija