MOZGA NEMAM, ALI ZATO ZADNJICU IMAM ZA TROJE! Dabovićka pokazala g*zu u krupnom kadru, dečko je ne pušta a ona nikad VRELIJA!

Nemanja Nikolić

Milica Dabović ne prestaje da intrigira javnost svojim novim objavama vrelih slika i kadrova na Instagramu. Bivša košarkašica i kapiten reprezentacije Srbije, uveliko letnje dane provodi na moru u Crnoj Gori, zajedno sa svojim sinom Stefanom i dečkom Vanjom Ćorićem.

Ona iznova i iznova na Instagramu objavljuje fotografije sa letovanja, pozirajući veoma izazovno i pokazujući sa kakvim oblinama raspolaže. Na fotografijama seva Miličina gu*a, grudi, izazovne poze, od kojih mnogim muškarcima ispadaju vilice.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Ovog puta se drži za ruke sa svojim dečkom, a u prvom planu je njena pozadina. "Prelepa si i vraški zgodna Milica", "Milica moja kraljica","Prezgodna","Samo kači Mico", Woow carice", samo su neki od komentara njenih pratilaca na Instagramu.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Milica diže buru komentara na račun svog izgleda, ali i nedavnim komentarom "Idi je*i se za pare", kada je na Kurir televiziji komentarisala isključenje Miloša Teodosića iz reprezentacije Srbije.

Ona je inače poznata po svom oštrom i britkom jeziku i uvek kaže ono što misli.

- Naivna sam za medalju! I mozga nemam, ali zato stražnjicu imam za troje - napisala je jednom prilikom Milica.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sanja Vučić zaigrala uz Mićin hit!  Instagram