CELA SRBIJA PRIMETILA JEDAN DETALJ NA TRAGAČU IZ POTERE: Sveže oženjenom Žarku Stevanoviću penzionisani doktor ukrao ŠOU!

Screenshot RTS

Deseta sezona "Potere" počela je večeras uzbudljivo, većim nagradama, kako su producenti i najavljivali, ali i do poslednjeg trenutka neizvesnom borbom takmičara i tragača.

Printscreen/Facebook 
foto: Printscreen/Facebook

Žarko Stevanović, koji je pre samo nedelju dana stao na ludi kamen, startovao je s novim detaljem u kostimu: burmom! Prvu epizodu obeležio je simpatični 70-godišnji penzionisani doktor Strahinja Manojlović iz Niša, jedan od najstarijih aktivnih kviz takmičara u Srbiji.

Promo 
foto: Promo

Strahinja je pobrao naklonost publike već u predstavljanju, kada je voditelju Jovanu Memedoviću ispričao da se tokom lekarske karijere bavio lečenjem seriliteta, čime je mnogim porodicama pomogao da ostvare potomstvo.

Screenshot RTS 
foto: screenshot RTS

U završnoj poteri se, uz Strahinju, našao i Vladimir Popović, mašinski inženjer iz Beograda, koji je fascinirao znanjem i hrabrošću kada je prihvatio višu ponudu tragača od čak 700.000 dinara.

Iako su takmičari ostvarili zavidnu prednost u odnosu na tragača u finalnoj poteri, Žarko im je do poslednjeg pitanja disao za vratom a onda se desio neverovatni obrt!

Promo 
foto: Promo

Jovan Memedović je počeo da čita poslednje, odlučujuće pitanje za novopečenog mladoženju, ali ga je sirena za kraj igre preduhitrila! Tako je Žarko izgubio u foto-finišu, a Strahinja i Vladimir kući odneli 775.000 dinara.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!  Instagram