PORED VISOKIH ŠLICEVA, GOLIH NOGU I DUBOKIH DEKOLTEA VENECIJOM IPAK IZDOMINIRALA SRPKINJA: Poznate lepotice joj duguju RESPEKT

Profimedia

Danas na Venecijanskom filmskom festivalu oči su uprte u filmove u konkurenciji 'Monika' italijanskog reditelja Andrea Pallaora i 'Argentina 1985' Santjaga Mitra, a na crvenom tepihu poznate zvezde su nam servirale - klasu i otmenost!

Premijera filma okupila je brojne poznate dame u svojim elegantnim i ekstravagantnim toaletama, ali moramo biti iskreni - Tamara Kalinić odnosi pobedu za najbolji stajling!

Profimedia 
foto: Profimedia

Našu poznatu influenserku često možemo videti na važnim svetskim događajima, ali ovaj put ne samo da je rame uz rame sa slavnim lepoticama - nego ih je i prešišala. Obukla je dugu haljinu od ljubičastog pliša sa prorezima koje krasi crni til. Duboki dekolte svima izaziva maštu, ali šminka i nakit nam govore da ona zna šta je klasa!

Profimedia 
foto: Profimedia

Veronika Feraro joj se pridružila u haljini koja je napravljena takođe od kombinacije tila i pliša, a njeno lice je krasio efektan crveni karmin.

Profimedia 
foto: Profimedia

A, zato je balerina Virna Topi malo ostavila mašti sa šlicem koji ide vrlo visoko - možda malo i previše, te je otkrila svoje vrlo zategnute duge noge. Interesantna kombinacija suknje i efektnog topa u ciklama boji - nije prošla neprimećeno.

Profimedia 
foto: Profimedia

Italijanska televizijska voditeljka Melisa Stata je definitivno kraljica tila. Kraljevsko plava boja joj pristaje bolje nego ikome, a to što je malo providna, verujemo da nikome ne smeta, zar ne?

Profimedia 
foto: Profimedia

Kraljevsko plava boja joj pristaje bolje nego ikome, a to što je malo providna, verujemo da nikome ne smeta, zar ne?

Profimedia 
foto: Profimedia

Italijanska glumica Ana Foljeta izgleda kao milion dolara u naočigled vrlo jednostavnoj kombinaciji, ali u tome je čar zar ne? Ona u dugoj cnroj suknji i beloj oversajzd košulji izgleda kao neka modna statua kojoj je mesto u Metropolitan muzeju, ali i Venecijanski crveni tepih joj dobro pristaje.

Profimedia 
foto: Profimedia

Izabel Iper uzela je stranicu iz modne knjige Kim Kardašijan, ali celom autfitu dala je malo francuske otmenosti.

Profimedia 
foto: Profimedia

A, Beatris Venesi, direktorka orkestra, odlučila se za odvažnu toaletu kakvu još do sada nismo videli!

Profimedia 
foto: Profimedia

Naime, radi se o crnoj sako-haljini sa visokim šlicem - i oduševljeni smo.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!  Kurir televizija