NIKADA VIŠE SE NEĆE RASPASTI, NITI ĆE BITI TVRDE: Uz ovaj trik i strpljenje KNEDLE će vam uspeti iz prve! (RECEPT)

Profimedia

Koliko puta ste pokušavali da udesite idealnu smesu za knedle, a onda i kada mislite da ste sve uradili kako treba one se pri kuvanju raspadnu ili pak, budu previše tvrde! Tome je došao kraj, uz ovaj jednostavanj recept uspeće vam iz prve, a sve što treba da uradite je da pratite proceduru.

Sastojci za ( 4 osobe):

  • 1 jaje
  • 3 supene kašike pšenipnog griz
  • 2-3 kašike ulja ili masti
  • 1 kafena kašika začina C
  • na kraju uvek dodati još dodatne dve kašika griza
Profimedia 
foto: Profimedia

Priprema

1. Jaja umutiti viljuškom i dodati ulje ili mast. Zatim dodati griz, ali ne prepune kašike jer na kraju uvek dodate još dve. Dodati kafenu kašičicu začina C.

2. U supicu koja ključa, polako spuštate kašikom knedle.

3. Kada ih dodate sve ostavite da se krčkaju nekoliko minuta, a posle toga sklonite sa vatre i poklopite da odstoji 10-15 minuta.

(Kurir.rs / NajŽena)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:20
SNAJKE DOŠAPTAVALE KULINARSKE TAJNE MARIJI! Trka sa vremenom, SAVRŠEN RECEPT ZA PILETINU! Obrt usledio kada je SIN izašao na scenu Izvor: Kurir televizija