Foto: Printscreen Instagram Uprava Carina Republike Srbije

oldtajmeri su uvek u modi

BUBA ZVEZDA LICITACIJE CARINARNICE U SUBOTICI: Prelep primerak zaludeo ljubitelje automobila, prodat je za NEVEROVATNU CIFRU

Auto

Nema previše automobila koji su doživeli kultni status kao Volkswagen Type 1, širom sveta poznatiji pod nadimkom Buba.

Nastala kao "narodni automobil" u nacističkoj Nemačkoj, Buba je proizvedena u neverovatnih 21.529.464 primeraka. Tome je doprineo i veoma dug proizvodni vek, od 1938. do 2003., što samo govori u prilog njenoj popularnosti.

foto: Printscreen Instagram Uprava Carina Republike Srbije

Jedan prelep primerak Bube nedavno se našao na licitaciji Carine Srbije i oduševio je istinske ljubitelje automobila, pa je usledio pravi "fajt" za ovu Bubu!

Koliko je bilo zainteresovanih, ali i upornih kupaca dovoljno govori konačna cena za koju je prodata. Od početnih 250.000 dinara Buba je dogurala do 1,6 miliona dinara!

foto: Printscreen Instagram Uprava Carina Republike Srbije

- Legendarna Buba 1302 iz sedamdesetih, prodata je danas na e-licitaciji Carinarnice Subotica za čak 1,6 miliona dinara! Ljubitelji ovog svetski poznatog oldtajmera su se vatreno nadmetali tokom licitacije i tako višestruko podigli početnu cenu od 250.000 dinara. Srećnom kupcu želimo još mnogo avantura sa automobilom koji je toliko želeo - naveli su na Instagram profilu Carina Srbije.

(Kurir.rs/ Carina Srbije)