KAKAV BLAM, NADA TOPČAGIĆ NIJE PRIMETILA RAZLIKU: Na Tari sam ugostila pravog Antonija Banderasa! GORE MREŽE!

Damir Dervišagić, Facebook/Nada Topčagić

Nadi Topčagić se, po svemu sudeći, usladilo druženje sa svetskim džet-setom. Nakon što je bila specijalna gošća na rođendanu kod fudbalera Zlatana Ibrahimovića, pevačica je na Tari, gde ima kuću, ugostila ni manje ni više nego holivudsku zvezdu Antonija Banderasa. Tako bar ona tvrdi.

Facebook/Nada Topčagić 
foto: Facebook/Nada Topčagić

Glumac je, prema Nadinom profilu na društvenim mrežama, boravio na srpskoj planinskoj lepotici, a imao je sreću da mu zapeva folk zvezda. Ona je na Instagramu podelila snimke kako peva, kako je navela, holivudskoj zvezdi na uvce za ispraćaj u Ameriku.

- Ispraćanje za Ameriku dragog, dobrog čoveka Antonija Banderasa - napisala je pevačica uz fotografiju, dok se na snimku vidi kako uživaju u druženju:

- Ovako se provodi na Tari na rastanku s prijateljem Banderasom - istakla je ona.

Dok su pevali, Topčagićeva je i popila rakiju iz flaše.

- Naučićeš ti, dragi Antonio, šta je dobra pesma - poručila je ona.

I dok su mnogi posumnjali da čovek koji igra zagrljen s Topčagićkom, a u jednom momentu i peva stih iz njene pesme "aj što si se napio", nije Banderas, Nada i dalje tvrdi da je uživala sa svetskom glumačkom facom daleko od grada.

Facebook/Nada Topčagić 
foto: Facebook/Nada Topčagić

To nam je i rekla kada smo je pozvali za komentar.

- Žurim, žurim, žurim, pakujem stvari, vraćam se za Beograd. To je pravi Antonio, bio je i otišao, da, da, to je pravi Antonio - uveravala nas je pevačica.

Profimedia 
foto: Profimedia

Ona očito nije imala priliku da vidi Banderasove fotografije od 7. oktobra s jedne konferencije za štampu u Malagi, a na kojima se vidi da potpuno drugačije izgleda od muškarca koji je na pevačicinim fotografijama i snimcima.

E.K.

This browser does not support the video element.

SCENIRANJE-GOCA LAZAREVIC-CELA EMISIJA  Kurir TV