DEVOJKE OTKRILE SA ČIME SU SVE M*STURBIRALE PRE PRVOG SEKSA: Koristila sam krastavac, a onda sam ga vratila u kuhinju, IZVINI mama

Printscreen

Korisnica TikToka pod imenom Rebeka Maksvel (rebeccamaxwell69) otkrila je s čime je masturbirala dok nije otkrila seks. Njena objava ubrzo je postala viralna, i mnoge žene su u komentarima podelile svoja iskustva iz mladosti.

U svojoj objavi otkrila je da se samozadovoljavala s jastukom koji je bio u obliku limenke, a na kraju se pokazalo da je to bio jedan od nevinijih odgovora.

Odgovora je bilo od smešnih, do onih malo manje smešnih, a mi vam donosimo najzanimljivije:

- Koristila sam krastavac, a onda sam ga vratila u kuhinju. O moj Bože, oprosti mama.

- Ovo nisam nikada nikome priznala. Koristila sam tatin trimer za dlake u nosu. Oprosti.

- Stavila sam mobilni na vibriranje, a onda sam zamolila prijateljicu da mi pošalje 100 poruka za redom. Rekla sam joj da se radi o eksperimentu.

Neke su priznale i kako nikada nisu masturbirale u mladosti, a jedna je rekla kako nikada nije ni mogla da proba jer je imala osećaj da će je pokojni članovi porodice razočarano gledati s neba.

Jedna se žena oduševila komentarima i rekla je kako je divno što su sve žene mislile da same prolaze dileme o masturbaciji u mladosti, a zapravo su sve imale isti problem.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Bilo je i onih koje su koristile igračke.

- Koristila sam plišanog medvedića. Moja sestra se često pitala zašto on tako čudno miriše.

- Imala sam prilično tvrdog plišanog Mufasu pa sam pokušala s njim. Posle sam se osećala grozno jer sam ga tako zlostavljala da sam ga sakrila u ormar kako me ne bi mogao gledati.

- Koristila sam noge od barbike. Nikada nisu ušle unutra, nego su samo igrale fudbal, ako razumete šta želim reći - prenosi BuzzFeed.

- Koristila sam vibrirajućeg miša, koji je bio igračka naše mačke. Vibrirao je samo po pet sekundi pa sam morala stalno iznova da stiskam dugme za paljenje.

Neke su koristile i stvari koje su naše kod svojih baka.

- Koristila sam masažer za vrat svoje bake. Ona ga nikada nije koristila, ali ja bogami jesam.

- Koristila sam jednu od onih dugačkih sveća koje je moja baka imala. Nikada nisam mislila da ću to nekome reći.

Mnoge su priznale i kako su koristile električne četkice za zube, a bilo je i onih koje nisu previše birale.

- Koristila sam maskaru, četku za kosu, naslon za ruku na kauču, rub kreveta, banane... Ideš, moja lista je sramotno dugačka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PORNO GLUMICA REKLA SVE TAJNE OVOG POSLA, OVAKO JE ZAPOČELA KARIJERU! Poziva na SAJAM EROTIKE, gde će uživo imati intimne odnose!  Kurir televizija