MISLILA SAM DA SAM BUDNA: Devojka DETALJNO OPISALA kakav je osećaj biti U KOMI! Evo šta joj je NAJTEŽE bilo kad se probudila

Shutterstock

Jedna devojka je na Tviteru opisala kakav je osećaj biti u komi nakon što je bila hospitalizovana prošle godine. Kejli Frances podelila je svoj doživljaj na Tviteru nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži viralni TikTok video koji opisuje taj doživljaj.

Prema tvrdnji tiktokera koji je proveo dva meseca u komi, njegov osećaj vremena je bio stvaran, ali činilo mu se kao da je u komi proveo "dva miliona godina", a vreme mu se toliko odužilo da nije bio ni svestan da se probudio iz kome, te je mislio da je mrtav.

Kejli je objasnila kako je u januaru 2021. provela 10 dana u komi nakon ozbiljnog napada astme koji se razvio u upalu pluća.

Uverena da je budna

Kejli je potvrdila iskustvo podeljeno u viralnom TikTok videu, otkrivši kako je osećaj identičan onome kao da ste potpuno budni.

"Bila sam u komi i mislila sam da sam živa i samo živim svoj život. Nisam uopšte znala da sam u komi. Mislim da se to razlikuje od osobe do osobe", napisala je, a tviteraši su je zasuli pitanjima.

Devojka je otkrila kako je bila uverena da je pristupila kultu dok je bila u komi. Čak i kad se probudila, bila je sigurna da su doktori i sestre deo kulta, stoga je njena percepcija stvarnosti bila potpuno iskrivljena.

San ili java

"Kad sam se probudila, mislila sam da sam doživela saobraćajku. Halucinirala sam. Nije bilo uopšte smešno", otkrila je.

Kad su je tviteraši upitali da li je mogla išta da čuje dok je bila u komi, odgovorila je: "Ne, puštali su mi muziku, razgovarali sa mnom, a moj dečko čitao mi je svake noći preko FaceTimea. Nikad nisam ništa čula."

"Najteže je bilo…"

Kejli je napisala kako joj je najteže od svega bilo buđenje iz kome. Prisetila se kako se bojala i "htela da pobegne" kad se probudila, ali nije imala snage da hoda: "Trebale su mi dve nedelje da počnem polako da hodam. Sestre su me hranile. Bilo je strašno."

(Kurir.rs)