NOVA LJUBAV! Transrodna pevačica smuvala ŽESTOKOG MOMKA IZ SARAJEVA! Elektra se razvela, pa odmah bivšem mužu našla ZAMENU

Igor Živković

Elektra Elite ne prestaje da šokira javnost. Pevačica se nedavno razvela i odmah krenula u potragu za novim dečkom. Nedavno je boravila u Sarajevu gde je bacila oko na žestokog momka, čije ime i prezime je poznato našoj redakciji.

Igor Živković 
foto: Igor Živković

Transrodna pevačica je put u Bosnu i Hercegovinu iskoristila i da spoji lepo i korisno, pa je snimila spot za novu pesmu. Kako se šuška ona je tu pesmu posvetila upravo Sarajliji. Poznato je da Elektra skoro svaki svoj dolazak iz Ciriha u Beograd iskoristi za odlazak u Sarajevo, ali to putovanje retko objavljuje na svoje društvene mreže. Bez obzira na to što o mnogim stvarima bez problema priča javno, svoju privatnost krije kao zmija noge.

Igor Živković 
foto: Igor Živković

- Moj život je film. Znate sve o meni, a zapravo ne znate ništa. Što se tiče Sarajeva, taj grad zauzima posebno mesto u mom srcu, kako zbog samog grada, tako i zbog ljudi. Da imam više vremena, verovatno bih više boravila tu. Snimila sam spot koji će uskoro ugledati svetlost dana, a svojim fanovima dati muziku kakvu samo Elektra Elite može da iznese - rekla je pevačica za medije, ali ime novog partnera nije želela da otkrije.

Igor Živković 
foto: Igor Živković

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

SCENIRANJE 04.12.2022. MIROSLAV ILIC  Kurir TV