Nemanja Milunović, fudbaler Crvene zvezde, jedan je od najzaslužnijih za sjajnu polusezonu kluba i ubedljivo prvo mesto na tabeli Superlige. Međutim, ne snalazi se dobro popularni Milun samo na terenu, već i u kuhinji.
Defanzivac crveno-belih Nemanja Milunović bio je gost na Zvezda TV u emisiji "Ukusi zvezdaša" kod voditeljke Sare Đorđević kojoj je otkrio kakvu kuhinju voli i koja su mu omiljena jela. Zvezdin as je rodom iz Čačka, pa se potrudio da opravda svoj kraj.
- Umem da spremim brz doručak, kajganu, viršlice... Bojim se ako pokažem kulinarske sposobnosti, pa da me supruga ne zaposli u kuhinji - našalio se Nemanja Milunović.
"Romantična piletina" je jelo koje je spremao Nemanja Milunović. Imao je veliku pomoć šefa kuhinje Miljana, koji ga je odmah na početku bacio u rebus, rekavši mu da iseče povrće na "žilijen tehnikom".
- Žilijen - bio je zbunjen Milunović, izazvavši osmehe kod voditeljke.
Seckao je Milunović papriku, patlidžan, pečurke, tikvicu i luk i govorio kako se hrani.
- Imam genetske predispozicije na oca, pa nemam problema sa kilogramima. S godinama hrana svakako utiče na težinu, ali mi imamo nutricionistu koji brine o nama. U Zvezdinom hotelu bih pohvalio kuvare i celo osoblje, jer je vrhunska ishrana. Dok smo u karantinu jedemo testenine, rižu, belo meso, piletinu i ćuretinu... Privatno, dok su pauze, volim prezačinjenu hranu, meso, kafu... Slatko, slano... Pred utakmicu, za doručak omlet, jaja, malo avokada i paradajz. Kao glavno jelo pileće belo meso i testenina. Četiri sata pre početka meča je poslednji obrok - otkrio je defanzivac Crvene zvezde.
Kako je Nemanja Milunović spremio jelo zanimljivog naziva "Romantična piletina" i šta je još otkrio iz svoje karijere, saznajte u nastavku videa.
Kurir sport