ZAŠTO IRAKLI AZAROV NIJE PROBAO SARMU I ĆEVAPE: Saznajte što fudbaler Zvezde još nije uživao u srpskim specijalitetima!
Irakli Azarov stigao je letos u Crvenu zvezdu kao pojačanje i investicija za budućnost. Levi bek reprezentacije Gruzije odigrao je šest utakmica u crveno-belom dresu u polusezoni.
Irakli Azarov bio je gost emisije "Ukusi zvezdaša" na Zvezda TV kod voditeljke Sare Đorđević. Gruzin nije želeo da sprema neko jelo iz rodnog kraja, odlučio se za Cezar salatu. Prošle nedelje, kulinarske sposobnosti pokazao je Nemanja Milunović.
Radi se o vrlo zdravom jelu koje se lako sprema. Ujedno to je omiljeno jelo Iraklija Azarova otkada je stigao u Srbiju i Crvenu zvezdu. Za ovo jelo potrebna je ajsberg salata, čeri paradjz, piletina, slanina, parmezan, tost, dresing...
Uz pomoć profesionalca, kuvara Miljana, Irakli je krenuo da sprema svoje omiljeno jelo. A, otkrio je i da još nije probao specijalitete srpske kuhinje.
- Najviše volim da jedem pastu. Neka gruzijska jela koja su veoma interesantna i ukusna. Još nisam probao srpsku kuhinju - otkrio je Irakli, pa mu je voditeljka poručila da što pre treba da proba sarmu.
Kako je Irakli spremio jelo, kako provodi slobodno vreme u Beogradu, da li kuva svojoj devojci i šta je pričao o Crvenoj zvezdi pogledajte u nastavku videa:
Kurir sport