NOĆ PRE VENČANJA ZVAO BIVŠU I PLAKAO JOJ: Hari razvezao jezik o JEDINOJ DEVOJCI koja je bila POSEBNA, a evo zašto su RASKINULI

Profimedia

Princ Hari (38) u memoarima "Spare" (Rezerva) otkrio je mnoge detalje iz svog života, a osvrnuo se i na svoju bivšu devojku, Čelsi Dejvi (37).

Vojvoda od Saseksa opisao je trenutak kada se ponovo susreo s Čelsi u Kejp Taunu u Južnoj Africi 2004. nakon njihovog prvog susreta "godinama ranije" u Polo klubu u Berkširu.

"Bila je drugačija. To je bila reč koja mi je pala na pamet kad sam je prvi put sreo, a odmah mi je pala na pamet i sada", ispričao je Hari.

Profimedia 
foto: Profimedia

"Za razliku od mnogih ljudi koje sam poznavao, činilo se da je uopšte ne zanima izgled, pristojnost, kraljevska vlast. Za razliku od mnogih devojaka koje sam upoznao, ona se nije vidljivo spremala za krunu u trenutku kad mi je stisnula ruku. Činilo se da je imuna na tu uobičajenu bolest koja se ponekad naziva sindrom prestola", dodao je princ.

Gareth Fuller / PA Images / Profimedia 
foto: Gareth Fuller / PA Images / Profimedia

Hari se u knjizi prisetio kako je Čelsi bila dosadna njegova titula i da je znala manje od ništa o njegovoj porodici. Pre nego što je raskinuo s njom 2011. godine, rekao je svojim prijateljima da mu je Dejvi "najbolja stvar koja mu se dogodila".

Njihova veza je bila toliko ozbiljna da su kraljevski službenici otkrili da je Hari zvao Čelsi "svojom ženicom", a ona njega "mužićem". Poveo ju je i na venčanje svog rođaka Pitera Filipsa s Otom Keli. Nekoliko puta su od 2004. do 2011. raskidali i mirili se.

Profimedia 
foto: Profimedia

Ipak, presudilo je što se svako od njih posvetio svojoj karijeri i bili su razdvojeni kada je princ služio u vojsci i bio u Avganistanu.

Čelsi je udata za uspešnog hotelijera Sema Katmora-Skota i vodi biznis s nakitom i luksuznim putovanjima i već 12 godina izbegava svetla reflektora.

Navodno je Hari noć pre venčanja s Megan Markl nazvao bivšu devojku i plakao joj, ali to nije spomenuo u biografiji.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save  Kurir