OLJA CRNOGORAC BRUTALNO PONIZILA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Bivša voditeljka nanizala uvrede, pa priznala: GLUPLJEG ČOVEKA NISAM VIDELA

Printscreen/Instagram, Ana Paunković

Bivša voditeljka Olja Crnogorac izrazila je svoje nezadovoljstvo ponašanjem Zvezdana Slavnića u rijalitiju “Zadruga 6”. Tom prilikom žestoko je udarila na njegovu muškost.

Ona je na svom Tviter nalogu napisala: “Primitivnijeg i glupljeg čoveka nisam videla. Ne znam da li se on može nazvati muškarcem”, komentarišući njegovo ponašanje prema svom vanbračnoj supruzi Ani Ćurčić.

Zvezdan Slavnić je ušao u rijaliti sa namerom da se pokaže u drugom svetlu, međutim, nedugo nakon početka rijalitija, on je prevario i ponizio svoju vanbračnu suprugu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić.

Printscreen Zadruga 
foto: Printscreen Zadruga

Nakon što je Ana Ćurčić ušla u rijaliti, čitava javnost se oglasila u podršci Ani, a Olja Crnogorac je bila jedna od mnogih koji su izrazili svoje nezadovoljstvo ponašanjem Zvezdana Slavnića.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

01:20
ANABELA ŠOKIRALA: Ana Ćurčić je borac, Slavnić je imao pravo da radi šta hoće! Potom otkrila i odakle poznaje Zvezdanovui bivšu Izvor: Kurir televizija