"VIŠE SAM U ŽIVOTU IMAO ŽENA NEGO PARA" Era otvorio vrata svog doma, a svi gledaju SAMO U KUHINJU! Evo gde će biti za DAN LJUBAVI!

Printscreen/Grand

Poznati pevač Era Ojdanić ugostio je ekipu emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u svom domu koji se nalazi u selu Leskovac kod Stepojevca. U svom vlasništvu ima veliku kuću, farmu i restoran, a njegovo najveće bogatstvo su, kako i sam kaže, njegovi unuci.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Inače, Era kao pravi domaćin već dvadeset godina uspešno vodi motel “Era” na Ibarskoj magistrali, zbog čega je izuzetno ponosan.

Era je za premijernu ekipu pripremio domaćinsku trpezu i još jednom dokazao zbog čega važi za jednog od najvećih domaćina i tradicionalista na domaćoj estradi. Era je na samom početku otkrio gde će svoju lepšu polovinu odvesti za Dan ljubavi.

Printscreen 
foto: Printscreen

- 40 godina sve slavimo u motelu. Idem sa svojom dragom u moju rodnu kuću u Visokom, tamo ne postoji ni grejanje. Hoću da vidim da li može ljubav da nas ugreje. Ništa ove godine od Zlatibora i Kopaonika... - a onda je pokazao svoju kuću koju, kako kaže, sam drži urednom i čistom i nijedan posao mu ne pada teško.

- Ovo je moja kuća u selu Leskovcu u Kolubarskom regionu. Ovde se živi, tu je živela i moja pokojna žena i moji roditelji, tu mi dolaze unuci - poručio je Ojdanić i otkrio čega mu u životu nikad ne manjka, a onda progovorio i o bakšišu.

Printscreen 
foto: Printscreen

- Više sam u životu imao žena, nego para! Na mojim nastupima se pucalo, ali najviše aplauzi. Ja sam od malih nogu bio taj koji je iznosio bakšiš. Ja iznosim najveći bakšiš, ljudi me cene i vole. Uvek sam davao sve od sebe da publika bude zadovoljna - rekao je Era i dodao

:- Ja krenem da kunem moje bivše ljubavi, tako što počnem da plače, i da je kunem: ''Dabogda umrla za mnom''. Ko ne oseti ljubav, džaba pare, kamioni, avioni. Treba voleti i biti voljen. Koju ja pelcujem, ta ni ne pomisli na drugoga. Uzmem toliko para da mogu da natočim gorivo i da izvedem moju ljubav nna večeru - priznao je pevač.

Printscreen 
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO: JA SAM STVORIO TAMARU MILUTINOVIĆ! Ona mi OVO nudi stalno, ali VIŠE TO NE PRIHVATAM!  Kurir televizija