FAM FATAL! SEKA ALEKSIĆ sa isturenim grudima pozirala u Parizu

promo

Seka Aleksić ovih dana vredno radi na pripremi koncerta u Užicu koji će se održati 8.marta kao i na promociji novih pesama, a zbog snimanja novog modnog editorijala pevačica se sa svojom ekipom uputila u Francusku.

promo 
foto: Promo

Seka je u Gradu svetlosti snimila set modnih fotografija koje je nazvala „Seka in Paris“ inspirisanih popularnom serijom „Emili in Paris“, ali je dala i svojevrsni omaž bogatoj francuskoj istoriji.

promo 
foto: Promo

Aleksićeva je pozirala isturenih grudi ispred Kraljevske palate dok se iza nje vijorila francuska zastava, baš kako je umetnik predstavio centralnu figuru na svojoj slici.

promo 
foto: Promo

Seka je prošle godine angažovala novog kreativnog direktora i krajem 2022. najavila album „Disko Seka“. Najnovija pesma „Emotivno nedostupan“ odlično je prošla kod publike, a Seka se nedavno odlučila da sa svojim kreativnim direktorom otputuje za Pariz da snimi modni editorijal.

promo 
foto: Promo

Seka ovog puta odlučila za kreaciju poznatog dizajnera Rika Ovensa. Pre samo mesec dana Aleksićeva je nosila njegovu kreaciju, a nakon nje, isto je uradila i Kardi Bi. A ostale kreacije potpisala je Sanda Simon, svetski poznata dizajnerka koja je potekla sa ovih prostora.

promo 
foto: Promo

Jedna od najpopularnijih pop-folk pevačica Seka Aleksić napraviće 8. marta, na Dan žena, muzički spektakl u sportskoj dvorani „Veliki park“ u Užicu, s početkom od 21h, a kako saznajemo, karte za njen koncert su skoro rasprodate.

promo 
foto: Promo

Promo tekst