"OVO JE NEMOGUĆE, OVAKO NEŠTO NIKAD NISAM VIDEO" Doktor se zaprepastio kad je uporedio pacijentkinjinu sliku s rendgenskim snimkom

Kurir TV

Dramatične scene zamene identiteta dveju sestara obeležile su i 12. epizodu serije "Prsten sudbine" na Kurir televiziji.

Inače, gledaoci Kurir televizije i verni fanovi nove hit serije "Prsten sudbine" svakog radnog dana od 11 časova u emisiji "Puls Srbije" imaće priliku da osvoje poklone.

Kurir TV 
foto: Kurir TV

Nakon što se dokopala sestrinog dnevnika, Jana je rešila da do kraja sprovede pakosni plan i potpuno preuzme Anjin život. Sastala se s doktorom koji ih je operisao, ali ju je sačekalo potpuno raskrinkavanje.

This browser does not support the video element.

"OVO JE NEMOGUĆE, OVAKO NEŠTO NIKAD NISAM VIDEO" Doktor se zaprepastio kad je uporedio pacijentkinjinu sliku s rendgenskim snimkom  Kurir TV

Hirurg MIhailo jednostavno nije mogao da poveruje da se pred njim nalazi osoba koja se tako predstavlja, što je Jani ostavilo samo jedan izbor.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs