REKONSTRUKCIJA MASAKRA U MLADENOVCU! Novinar Kurir TV na mestu nezapamćenog krvavog pira u kom je stradalo OSMORO MLADIH LJUDI

Kurir Televizija

Iza nas je nedelja kakva se ne pamti u modernoj istoriji Srbije. Nakon stravičnog masakra u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, samo dan kasnije dogodio se stravičan maskr u mestu Malo Orašje i Dubona.

Novinar Kurir TV Predrag Žambok obišao je mesto gde je ova stravična tragedija počela i rekonstruisao krvavi pir U. B. osumnjičenog za stravičan zločin.

- Na mestu gde se upravo nalazim, između sela Dubona i Malo Orašje, 21-godišnji U. B. je počeo svoj krvavi pir kada je stradalo pet ljudi. Ova dva sela, zavijena u crno, i danas su gotovo pusta, a i ono malo meštana koje smo zatekli nisu želeli da stanu pred kameru - rekao je Predrag Žambok.

Facebook, J.V. 
foto: J.V., Facebook

Prošlog četvrtka, nešto pre 23 časa, U. B. je započeo svoj monstruozni zločin u Malo Orašje koje pripada smederevskoj opštini. Izašao je iz kola i ispalio rafal na grupu ljudi na pikniku. Osumnjičeni mladić je ubio grupu mladih koji su slavili to što je njihov drug postao ujak.

Potom je seo u auto i dovezao se u 10-ak kilometara udaljeno selo Dubona gde je najpre, nakon svađe u školskom dvorištu, ubio policajca koji nije bio na dužnosti, kao i njegovu sestru i još jednog mladića.

Posle završenog masakra krenuo je ka selu Šepšin, gde mu se izgubio svaki trag. Policija je u međuvremenu blokirala sve prilaze pomenuta tri sela. Jake policijske snage, uz podršku helikopterske jedinice, češljale su teren i tragale za pomahnitalim ubicom.

Printscreen RTS, EPA/Andrej Cukić 
foto: Printscreen RTS, EPA/Andrej Cukić

Međutim, on je uspeo ranije da umakne i pobegne ka Kragujevcu, tako što je kidnapovao taksistu i trudnicu, koju je ubrzo izbaico iz vozila. Pretpostavlja se da ih je poštedeo jer mu je ponestalo municije. Posle osmočasovne potrage je lociran i uhapšen u selu Vinjište, gde se krio kod rodbine.

This browser does not support the video element.

REKONSTRUKCIJA MASAKRA U MLADENOVCU! Novinar Kurir TV na mestu nezapamćenog krvavog pira u kom je stradalo OSMORO MLADIH LJUDI  Kurir TV

- Od devet pacijenata koji su primljeni u Urgentni centar, dvoje je i dalje u kritičnom stanju i lekari se bore za njihov život - izvestio je Predrag Žambok.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs